ČERSTVÝ DRŽITEL ČESKÉHO SLAVÍKA VOXEL A HITMAKEŘI O5 a RADEČEK VYRÁŽEJÍ NA TURNÉ

ČERSTVÝ DRŽITEL ČESKÉHO SLAVÍKA VOXEL  A HITMAKEŘI O5 a RADEČEK VYRÁŽEJÍ NA TURNÉ

Český slavík v kategorii hvězda internetu roku 2014, písničkář Voxel, a  rockpopová stálice O5 a Radeček se spojili a oznamují společné jarní tour po České republice. Oběma interpretům se díky aktuálním singlům, které bodují jak v českém éteru, tak na televizních obrazovkách, vede na výbornou. Voxel i Radečci se mohou pochlubit také vysokou sledovaností svých novinek na kanále YouTube.  Aktuální úspěšné období oslaví společnou šnůrou, která startuje koncem února.

„Radečkům“ se v loňském roce zadařilo. Skupina se po vydání singlu „Vloupám se“ vrátila na výsluní a už několik měsíců drží na špičce hitparádových žebříčků. Duet se slovenskou pěveckou hvězdou Márií Čírovou se stal jednou z nejhranějších českých skladeb. „Vůbec jsme nečekali, že se písnička takto chytne, ale o to víc nás to překvapilo a potěšilo. Na jarní šňůru s Voxelem se moc těšíme a slibujeme skvělou zábavu. Zazní náš nový singl i staré hitovky jako Praha, Kristián, Zůstaň, Máš mě na svědomí a další,“ uvedl zpěvák Tomáš Polák.

Také písničkář Voxel má za sebou úspěšný rok. Sbírá úspěch za úspěchem, mezi ty nejvýznamnější patří ocenění Český Slavík – Hvězda internetu roku 2014. Voxelova novinka s názvem V naší ulici se navíc zabydlela mezi pěticí nejhranějších českých skladeb v éteru.

„Tour s O5 a Radeček bude nabité pohodou, dobrou muzikou a přátelskou atmosférou. Slibujeme, že ze sebe vydáme maximum a koncerty budou stát za to. A navíc jsme si s klukama vymysleli na závěr každého koncertu překvapení, které naše fanoušky určitě pobaví,“ láká do klubů zpěvák Voxel.

JARNÍ TURNÉ O5 A RADEČEK + VOXEL
27. 02. 2015 – Jablonec - Na Rampě
04. 03. 2015 – Praha - Palác Akropolis
21. 03. 2015 – Jeseník - Blues club
09. 04. 2015 – Brno - Metro
10. 04. 2015 – Šumperk - H-club
11. 04. 2015 – Žďár n./S. - U Tety Hany
15. 04. 2015 – Olomouc - Bounty rock
18. 04. 2015 – Vrbno p./Pradědem - Panorama