ELÁN VEZE DO PRAHY NEJVĚTŠÍ HITY, DECHOVOU SEKCI A FANOUŠKŮM „PIRÁTŮM“ DÁ OBAL ZDARMA

ELÁN VEZE DO PRAHY NEJVĚTŠÍ HITY, DECHOVOU SEKCI  A FANOUŠKŮM „PIRÁTŮM“ DÁ OBAL ZDARMA

Pouze tři výpravné koncerty v Česku, playlist s největšími hity, které pomáhali sestavit i fanoušci, dechová sekce nebo ochutnávka singlů z nového alba. To vše nabízí na říjnovém halovém turné populární slovenská kapela Elán. Ve středu 22.10. dorazí s exkluzivním programem do pražské Tipsport arény.

O velkém zájmu o koncerty svědčí i to, že se na všechna podzimní vystoupení Elánu zatím prodalo 35 000 vstupenek. Kapela, která v posledních měsících na internetu zdarma uvolňovala singly z chystané desky, navíc dostojí svému slibu. Všem, kteří si nové písničky přinesou na koncert vypálené na CD, věnuje obal zdarma.

„Přestože vystoupení vycházejí z předloňského konceptu velmi úspěšného turné Elán Best Of, fanoušci uvidí zcela novou show a uslyší i obměněný repertoár. Elán má totiž tolik hitů, že je na minulém turné nestihl zahrát,“ říká Vladimír Moško z manažerské agentury Elánu MC production.

Kromě výše uvedených novinek se podle něj mění i design pódia a celý vizuál. Nové aranže bude skupina pilovat na čtrnáctidenním soustředění tak, aby vše dokonale klaplo s vizuálními efekty a světlenou show, o níž se postará stopadesátičlenný tým. Ten bude techniku do hal v Praze, Brně a Ostravě převážet v šesti kamionech. Do playtlistu muzikanti zařadí i skladby Voda, čo ma drží nad vodou či Aj keď bez peňazí, které získaly nejvyšší počet hlasů od fanoušků kapely.

„Elán navíc letos slaví pětatřicet let profesionální hudební dráhy. A ve svých začátcích skupina disponovala dechovou sekcí. A právě dechy se objeví i jako zpestření nových koncertů. Zazní tak možná i skladby, které skupina tři desítky let nehrála naživo. Na druhou stranu muzikanti zahrají i dvě nové skladby z připravovaného alba Živých nás nedostanú, které vychází na podzim,“ doplňuje Nina Fialová z pořádající agentury Art-Ist Agency. Posluchače v Praze přivede do varu taneční umělecká skupina  Čarovné ostrohy, která se řadí mezi umělce slovenského lidového umění a úspěšně vystupovala například v Los Angeles, Las Vegas, Londýně a Libanonu. Členy skupiny jsou sólisté a tanečníci z předních uměleckých souborů. Televizní diváci si Čarovné ostrohy jistě pamatují ze soutěže Talentmania.

Tipsport aréna se fanouškům 22. října otevře v 18 hodin. Předkapela pak zahájí svůj set v 19 hodin a Elán nastoupí na scénu ve 20 hodin.

Sosej novinky na nové FACEBOOK stránce DWD.cz