Audiotek Kill The Night Live! na Melodce i letos

Audiotek Kill The Night Live! na Melodce i letos

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky mladých nadějných kapel a nových hudebních projektů: oblíbená koncertní edice Audiotek Kill The Night Live! se bude v renomovaném brněnském klubu Melodka pravidelně objevovat i v letošní koncertní sezóně.

Plodná spolupráce klubu Melodka s jedním z největších prodejců hudebního vybavení v ČR – firmou Audiotek Megastore – tak vstupuje do svého třetího roku. V uplynulých dvou sezónách vystoupila na Melodce v rámci této edice více než stovka čerstvých hudebních počinů z ČR, Slovenska i jiných evropských zemí.

Koncertní večírky Audiotek Kill The Night Live! nabízejí díky své dotažené koncepci ideální podmínky pro všechny zúčastněné. Vstup je zdarma a návštěvníci mohou vidět až čtyři nové kapely za večer. Díky podpoře firmy Audiotek Megastore nemusí kapely platit nájem, klub hradí náklady na zvuk a světelnou show. Audiotek Kill The Night Live! tak pro nadějné hudební projekty představuje výjimečnou příležitost, jak získat nové fanoušky a kontakty.

V programu Melodky bude možné pravidelná vydání edice Audiotek Kill The Nigh Live!
nalézt tradičně přibližně jedenkrát do měsíce. Novou sezónu série zahájí klub Melodka již ve středu 20. 3. nabitým vystoupením rozjetých brněnských kapel Useless, Tau, Andy Marshall Band a Tom Jegr & Gang.