Kalwich vypustil nový klip a ukázal co ho baví!

Kalwich vypustil nový klip a ukázal co ho baví!

Info o tom, že Kalwich chystá nový klip jsme dostali už na konci minulého roku. Termín vydání se musel kvůli nezbytným úpravám párkrát posunout, ale čekání rozhodně stálo za to!

Kalwich už na konci roku 2011 oznámil, že začíná pracovat na albu a vypustil první singl jménem "Ostrov", kde se na featuringu objevil zpěvák, kytarista a  Kalwichův nynejší kolega z kapely, Steven Rose, který se postaral i o kytarové části beatu. O produkci se postaral Dejvid Jones.

U novinky "Co tě baví" a zároveň druhého singlu a prvního klipu, tomu není jinak a sešla se opět stejná parta. Nahrávalo se stejně jako předtím ve studiu TNT Records, které se postaralo o kvalitní mix a master. Celý klip má na starosti jednička mezi nynějšími mladými talenty a není to nikdo jiný něž Rashid Fidratovich Garipov (Loket z vokna, Je mi to fuk).

Kalwich už v minulosti se svým prvním klipem "Reálný sen", ze stejnojmenného alba, vyhrál soutěž Výtah na televizní stanici Óčko, díky které měl možnost zahajovat loňské předávání hudebních cen Óčka. Nyní působí a koncertuje se svou kapelou Kalwich & Band.

Dnes už víme, že album, na kterém Kalwich dělá, se bude jmenovat Gentleman a kromě Dejvida Jonese se tam objeví i další producenti a hosti, na jejichž jména si ještě budeme muset počkat. Celé album by mělo být nahráno v TNT Records. Termín vydání je zatím ještě ve hvězdách.

Takže dost zdržování a sleduj klip!

Další články z této kategorie: