Desátý ročník PoD PaRoU nabitý hvězdami!

Desátý ročník PoD PaRoU nabitý hvězdami!
Jubilejní 10. ročník PoD PaRoU má ambice přinést příznivcům festivalu něco z toho nejlepšího, co bylo možno na minulých ročnících vidět a slyšet, a k tomu přidat ještě mnohem více letos dokonce na třech podiích!

Na letošním festivalu se oproti obvyklým ročníkům představí více než devadesát kapel na třech pódiích! K tomu všemu přijde speciální bonus v podobě mnoha slavných hvězd, které na Fest PoD PaRoU ještě nezavítaly.

 

Jsme hrdí, že jako hlavní hvězdu desátého ročníku můžeme představit jednu z nejslavnějších kapel punkové historie – americké Dead Kennedys.
A ani další jména hvězd nejsou o nic méně významná. Na scéně jubilejního Festu PoD PaRoU se objeví také ikona horror punku Misfits, již podruhé se na Festu legendární The Exploited, vynikající SKA z Drážďan Yellow Umbrella, kalifornský HC punk Death By Stereo, nefalšovaná ikona New York hardcore Madball, originál ska z Jamajky v podobě Skatalites, britský HC punk Discharge nebo britské punkové ikony Adolescents a 999. Už tak dost nabitou sestavu doplňuje ještě skvělé francouzské ska třetí vlny Skarface, řízný HC z Nizozemska Born From Pain, energický punk rock The Generators, finské rocksteady and ska The Valkyrians nebo našláplé psychobilly v podání The Koffin Kats nebo Demented Are Go.


Jako speciální dárek a vynikající zpestření vystoupí slavná česká formace Krucipüsk v čele s živelným a strhujícím Tomášem Hájíčkem. Kromě výše jmenovaných zahraničních hvězd vystoupí již tradičně komletní špička české a slovenské punkové a ska scény.

Festival PoD PaRoU doporučuje redakce DWD.cz!