Votvírák 2012 hlásí: Již tento pátek otevřeme brány!

Votvírák 2012 hlásí: Již tento pátek otevřeme brány!
A je to tu! Svátek české a slovenské hudby – festival Votvírák 2012 – začíná již tento pátek! Nezapomeňte na akci, která Vás bude bavit. Víkend 15. – 17. 6. 2012 ve znamení skvělé hudby, zábavy, dobrého jídla i pití včetně bohatého doprovodného programu. Letiště Boží Dar v Milovicích přichystalo luxusní program.

První tóny se rozezní na „Central stage“ ve 14 hodin a budou patřit kapele Na3je. Dále se připojí  zvuky na „Rock stage“, kde to rozjede parta Escape to the jungle. Následně své exhibice ukáží další a další české i slovenské kapely. Čtyři scény a multižánrový line-up přinesou skutečné hudební požitky. Pro vytrvalce je připravena non-stop zóna, která ve víru hudby pojede až do svítání. Mezi hlavními hvězdami se objeví Majk Spirit, Iné Kafe, Desmod, Arakain, Prago Union, Visací zámek, Manrage, UDG, Chinaski a celá škála dalších.

 

Co Vás tedy čeká:

 

Kromě vlastního hudebního programu ke spokojenosti návštěvníků přispěje i různorodý doprovodný program v podobě adrenalinového campu nebo herní zóny či nepřehlédnutelné pouťové atrakce přímo u vstupu do areálu. Za velké lákadlo festivalu se považuje každoroční možnost zakoupení vstupenek na další festivaly i jiné kulturní akce s obrovskou slevou  ve výši 80 %.

 

Řadu dalších novinek a důležitých informací sledujte na www.votvirak.cz nebo na http://www.facebook.com/festivalvotvirak.

Všechny tímto zveme na akci, která Vás bude opravdu bavit!! Vstupenky je možné zakoupit v předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro.