Brněnské kapely řádily na Melodce

Brněnské kapely řádily na Melodce

River Jordan, Bombs From Heaven a We On The Moon- tuhle sestavu jsem zastihla v pátek 4. května v Brně na Melodce. Že bylo o co stát, co poslouchat a na co koukat, o tom vás snad přesvědčí následující report.

Do brněnského klubu Melodka jsem dorazila přesně ve chvíli, kdy začínali kluci z River Jordan, na které jsem byla velmi zvědavá, protože na nahrávkách co jsem slyšela, to znělo velmi slibně. No a byla jsem víc než byla překvapena. Libé melodie, příjemný hlas a pěkná podívaná - víc než super kombinace.

V zápětí za nimi nalítli na pódium Bombs From Heaven z Brna. K týhle partě asi nemusím nic dodávat, to se musí vidět.
To, jak správně "vychlastně" zní hlas zpěváka Johnyho, to vám píšu asi v každém reportu a netřeba to opakovat.
Kytarista Jimmy, je dle mého skromného názoru naprostý blázen ( v tom nejlepším slova smyslu, samozřejmě) a to, co tam "vydrnkává" na své drahé kytaře je něco, co trochu nechápu. Do toho si občas zahraje něco málo na foukací harmoniku a rázem je z "obyčejného" punk-rockového koncertu něco úplně jiného.
Lidí pod pódiem přibývá, skáče se a užívá.
Následují We On The Moon - další zástupci brněnské metropole, kluci co si plní svůj sen a na konci srpna si odehrají koncert s All Time Low ( gratulujeme :).

Sice mě tahle muzika už nebere tolik, jako kdysi, když jsem na Moonech "začínala", ale rozhodně stojí za poslech. Pro slečny dodám, že určitě i za podívanou.
We On The Moon mají v Brně skvělou fanouškovskou základnu a to se projevilo i na počtu lidí pod pódiem. Melodka téměř zaplněná a bavili se nejen fans, ale i pětice kluků na pódiu.
Pokud vám slova nic moc neříkají, neváhejte zkouknout fotky a videa níže, možná vás dostanou do té atmosféry páteční noci víc, než těch pár řádků, co jsem sesmolila.
River Jordan live na Melodce ke zkouknutí zde