Hej podrž mi to, nemám ani gatě!

Hej podrž mi to, nemám ani gatě!
Tímhle jednoduchým sloganem bychom mohli nazvat parádní křest nové desky kapely Beznadějný případ, které jsme jako DWDcz měli možnost pokřtít na koncertě v Boskovicích! A co všechno se tam očima redakce DWDcz událo?

Sněhová kalamita, cesta 250 kilometrů tam, a zase zpátky nás neodradila, a v osmičlenné sestavě jsme se vydali "polejt klukům tu jejich novou placku", která nese velmi příhodný název "Od východu na západ" (s jediným drobným rozdílem - naše cesta vedla od západu na východ:-D). Po příjezdu nás uvítal natlačený klub praskající ve švech skvělou návštěvou. Dost hustý vzduch doslova nestíhal uživit všechny fanoušky a Beznadějní případi už v té správné náladě nám představili svého nového kytaristu na jeho první akci. Koncertu velel jako předkapela i pokapela DJ peckami od Fast Foodů, Mr. Cocomana, ale i od známých SPS. A co CD samotné? Polili jsme jej sektem za účasti jednoho z našich řad a kluci to náramně rozjeli. Sám sobě ji vynadal produkční DWD festu, že neobjevil tu energii již dříve! Čímž bychom Vás rádi pozvali na DWD fest 2012, kde kluci Případoví vystoupí taktéž jako jedna z ikon všech DWD akcí!


CD Od západu na Východ si můžete objednat na emailové adrese R.Steiner@dwd.cz, zakoupit v Muzice Moravské Třebová, na koncertech kapely Beznadějný případ, a nebo jen poslouchat na www.bandzone.cz/beznadejnypripad. Cena CD činí 97Kč 3Kč manipulační poplatek.